Mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis!

1 komentaras
Šios savaitės tema 'Mokykla'. Taigi, viena iš aktualiausių temų susijusių su mokykla tai mokymąsis.
Tikriausiai daugelis iš mūsų ieško visokeriopų būdų kaip geriau viską įsiminti ir tam praleisti kuo mažiau laiko. Juk daugiausiai laiko norisi praleisti su draugais, žiūrint mylimą filmą/serialą arba šiaip ilsintis.:) Tiesa?



Taigi, štai keletą veiksmingų būdų kaip mokymuisi praleisti ne tik mažiau laiko, bet ir gauti norimą rezultatą.

APLINKOS PARUOŠIMAS.
Juk mokantis taip pat yra svarbu kokioje aplinkoje tai darai.

1. Visų pirmą išjunk televizorių, kompiuterį, telefone garsą bei vibraciją taip pat išjunk! Taip galėsi susikoncentruoti.
2. Jaigu besimokant mėgsti klausyti muzikos, tai rinkis klasiką. Mokslininkų patvirtinta, kad klasika tai vienintelė muzika, kuri padėda geriau įsiminti. Tačiau jai nemėgsti klasikos - tai geriau muziką visiškai išjungti.
3. Viena iš didžiausių motyvacijų mokytis tai tvarkinga aplinka. Kai kambaryje tvyroja betvarkė tu sėdi prie namų darbų ir žiūri į tai, tada sumanai apsitvarkyti, galų gale įtikini save, kad pasimokysi vėliau... O vėliau mūsų atvėju dažniausiai paskutinę laisvą minutę. 
4. Mokytis turėtum ramybėje ir tyloje, tada galėsi susikoncetruoti ties darbu.

ENERGETINIS GĖRIMAS MOKYMOSĮ METU

1. Ne, tai nėra kažkoks mūsų vadinamas 'energetikas', tam paruošti nereikia jokių cheminių reakcijų. Tai paprasta ir naudinga. Šio atvėju toks energetikas - tai vanduo. Ir taip, aš visiškai rimtaj. :D Mokslininkas Masaru Emoto - savo tyrimais įrodė, kad vanduo turi atmintį ir mūsų mintis, žodžiai jį stipriai paveikia. Todėl mokantis galima gerti vandenį, kiekvienas gurkšnis padėda geriau įsiminti bei priimti informaciją.
2. Vanduo valo mūsų organizmą nuo toksinų. Todėl laikui bėgant pastebėsi, kad geriant mažiausiai 2l vandens per dieną oda pasidaro sveikesnė, sujautrėja pojūčiai, labiau norisi maistingų produktų - vaisių, daržovių. Tačiau turėk galvoje, kad tik pradėjus vartoti didesnį kiekį vandens pradžioje gali kilti ir nemalonių pojūčių, kaip pavyzdžiui, odos jautrumas (spuogeliai). Tai natūralu, o po to prasideda organizmo apsivalymas. 


Klausantis šių patarimų tų pasieksi mokymosį rezultatų bei sutaupysi laiką !!:)
Ačiū tiems, kas skaito.:)))
Beje, norėčiau atsiprašyti, kad penktadienį taip ir neparašiau straipsnio.://
Daugiau to nepasikartos!

Nepamirškit paspausti reakciją bei pakomentuot!
Noriu žinoti, kad kažkas skaito.:))
Na, o šį kartą tai tiek!
Iki greito! 
xo xo Evelina. ;*

1 komentaras :