Draugas – tai tavo antrasis Aš. - Ciceronas

Komentarų nėra

Sakoma, kad tik geriausi draugai gali mus suprasti kaip niekas kitas. Jiems nerūpi ką padarei, ar ko nepadariai. Jiems nerūpi tavo statusas, jie susitaiko su tavo charakteriu. Draugai - tai tie žmonės su, kuriais gali daryti bet ką ir nesigailėti. Tik tikri draugai tave palaikys iki paskutiniųjų, tačiau tai dar nereiškia, kad ir su tikraisiais draugais neįmanoma susipykti. Dar kaip ĮMANOMA.


Taigi, ką daryti jaigui susipykai su tau svarbiu žmogumi?
1. Apsvarstyk. Pagalvok dėl ko susipykai ir pagalvok kiek svarbus tas draugas ir ar nori susitaikyti.
2. Dėl nesutarimų nekaltink vien draugą. Nebūna taip, kad katas tik vienas. Dažniausiai vienas pasako, kitas prideda ką nors ir veliau susipyksta. Kalti esat ABI/ABUDU.
3. Jaigu tau draugystė su tuo žmogum ( žmonėmis ) yra svarbi, tai nelauk kol prie tavęs prieis ir bandys atsiprašyti. Pati pasiūlyk susitikti ir pasikalbėti. Jaigu susipykot dėl kokio nors pašalinio, tai būtinai pagalvok, kas tau svarbesnis, ar pašalinis ar geriausias draugas, kuris visąlaik buvo šalia.
4. Jaigu, kažkur viduje pripažįsti savo kaltę tai nedvėjok. Parašyk sms'ą arba dar geriau susitik akis į akį ir nuoširdžiai atsiprašyk. Nebūk užsispyrus! Kartais reikia atsakyti už savo veiksmus, bei tinkamai atsiprašyti.
5. Susipykot ant tiek stipriai, kad išsakėt viena kitai ( vienas kitam ) tai, ką slėpėt už akių? Pasakei, tai ko niekada nenorėjai pasakyti, įžeidei draugą? Vėl gi, nedvėjok ir atsiprašyk. Turi suprasti, kad draugas išgirdęs įžeidimą nuo tavęs, nesvarbu kokį, bet bus įžeistas dar daugiau. Ir šį kartą nepadės tiesiog eilinė  frazė 'atsiprašau', reikėtų susigalvoti, kodėl tu tai pasakei ir aišku ATSIPRAŠYTI.
6. Kaip deramai atsiprašyti? Jaigu, manai, kad sakydama viską akis į akį padarysi ir vėl kokią nors kvailystę, tai parašyk žinutę. Paaiškink joje, kaip tau svarbi yra jūsų draugystė, kiek visto patyrėt, kaip tu ilgiesi savo draugo ir svarbiausia ATSIPRAŠYTI - nesvarbu kas, ką padarėt. Prisidėjot abu ir abu est kalti!

Tai tiek!! 
Laukite kitų straipsnių,
 komentuokite, klauskite ask.fm'e bei spauskite reakciją!!
Iki greito!
xo xo Evelina.:)

Komentarų nėra :

Rašyti komentarą