Kaip atkreipti jo dėmesį arba 10 būdų kaip patikti jam

Komentarų nėra
Pavasaris.. - vienas mėgstamiausių (bent jau man) metų laikų. Lauke pagaliau pasirodė visą žiemą užsislėpusi saulė, sniegas ištirpo ir pagaliau turime galimybę, kaip ir vasarą - nuo ryto iki vakaro leisti lauke. Tačiau tai ne vienintelis pavasario privalumas, juk visi žinome, kad pavasaris taip pat vadinamas "porinimosi metu", gamta tarsi atgija ir visi, tiek gyvūnai, tiek mes, žmonės, pasiduodame jausmams. 
Tiesa, daugelis vadinamųjų "vienišių" krimtamės dėl to, kad neturime antorosios pusės.., o galbūt tiesiog patys sau to neleidžiame? Juk visos žinome, kad už patinkantį vaikiną reikia kovoti, bet ko gero ne visos žinome tinkamus metodus!

Prieiti ir tiesiog prisipažinti šiais laikais yra tiesiog neracionalu, ką kalbėti apie tai, kad po tokio veiksmo vaikinas susimąstytų apie tavo psichinės sveikatos būklę..

Kiekviena iš mūsų svajoja pakerėti jai patinkantį vaikiną, o kaip tai padaryti? 
Štai keletas būdų, kurie turėtų suveikti!

1. Nusišypsok jam. Ar žinojai, kad jeigu 'pagavęs' tavo šypseną vaikinas nusišypsos atgal reiškia, kad turi šansų?!
2. Sužinok, kur jis lankosi, ką veikia laisvalaikiu ir dažniau eik ten. Galbūt jis pradės tave labiau pastebėti? Juk būtent to tau ir reikia!
3. Pasidomėk jo 'ex sąrašu', juk kad ir kaip bebūtų, bet kiekvienas vaikinas turi 'merginų tipą', kurios jam patinka ir, žinoma, tų, kurios jam nepatinka.
4. Daugiau dėmesio kreipk į savo išvaizdą. Nekalbu apie kardinalius pasikeitimus, užtektų tiesiog dažniau pasižiūrėti į veidrodį, kad pasitaisyti plaukus, išsivalyti nutekėjusį tušą, juk vaikinams patinka tvarkingos merginos!
5. Būk savimi, juk būtent tai ir išskiria tave iš kitų. Vaikinams patinka merginos, kurios netgi kompanijoje lieka savimi. Būdama 'klastote' vaikino nesužavėsi, būk nuoširdi!
6. Jeigu turi bendrų draugų su juo paprašyk, kad supažindintų, galbūt po kurio laiko jūs susibendrausite? 
7. Nepulk jam ant kaklo! Labiausiai vaikinai nemėgsta, kai merginos 'kariasi ant kaklo', nebėk įvykiams už akių. Leisk viskam įvykti palaipsniui, galbūt išsiaiškins, kad jis visiškai ne tas, kokį manei pažinojusi?
8. Kalbėdama su juo ieškok bendros temos, kuria galėtų ką nors pasakyti ne tik jis, bet ir tu. Žinoma, nekalbėk vien apie save, juk kiekvienas pašnekovas mėgsta, kai juo domisi. Nepaversk pokalbio nuobodžiausia akimirka gyvenime!
9. Kiekvieną žodį apmąstyk, juk kartais pasitaiko, kad tik pasakius suprantame kokią nesąmonę kątik išlemenome.
10. Šypsokis, nevenk akių kontakto - juk nenori, kad vaikinas pamanytų jog varžai save!

Patarimas: niekada nebūk šalia vaikino, kuriam nieko nejauti - juk manai, kad jam bus lengviau, nors iš tiesų taip tikrai nebus! Žmogus, kuris jaučia gailestį iš kito pusės gali tiesiog susidaryti netinkamą nuomonę apie save, nepilnavertiškumo jausmą. Taigi, jeigu vaikinas tau nepatinka - tiesiog nebendrauk su juo! End

Straipsnį rašė administratorė Evelina.
Jeigu turi kokių nors klausimų,
pasiūlymų gali drąsiai klausti:
http://ask.fm/ForeverYoungBlogas


Komentarų nėra :

Rašyti komentarą