SVEIKI SUGRĮŽĘ!!

Komentarų nėra
Geriau vėliau negu niekada!
Sveiki!
Taip, mes ilgai nerašėme, ir taip - mes vėl grįžome. Šį kart su pažadu: VISAM. Kad ir kaip trūktų laiko, kad ir kokių reikalų turėtume, visad rašysime! Ilgai nerašėme, bet pastebėjome, kad skaitytojai vis tiek lankosi mūsų blog'e, tad nusprendėme atkurti jį! (AČIŪ UŽ 20TŪKST. PERŽIŪRŲ!)
Šį kart pradedame ypatingai: su  konkursais bei prizais, daugybe naujovių ir tikimės su naujomis skaitytojomis!  Kol kas administratorės esame tik dvi, kaip ir ankščiau, bet tikimės rasti ir daugiau noru rašyti degančių merginų. Bet kol kas - ne apie tai.
Taigi, visų pirma, jau pastebėjote - kardinaliai pasikeitė dizainas. Antra - organizuosime daugiau konkursų su prizais, trečia - atsirado nauja skiltis - "Kūrybos kertelė"! Čia kiekviena kurianti asmenybė gali pasidalinti savo darbais, kūriniais ir likti įvertinta (Nuoroda į skiltį viršuje)! Na, ir ketvirta - esame vėl pasiruošę rašyti, turime gerą užtaisą įvairiausių straipnsių, kurių pirmas dienos šviesą išvys jau šiandien! Laukiame komentarų su temomis, reakcijų mygtukų paspaudimų ir visko, kas neleistų mums pasiduoti!

BLOG'O GIMTADIENIS...!?

Taigi, iš kart skelbiame pirmąjį konkursą! Jei kas nežinojote, tai vakar buvo pirmasis FY gimtadienis! Na, o dabar, kai jau žinote tai - skubėkite rašyti sveikinimų!
Viskas ką tau tereikia padaryti - atsiųsti kuo originalesnį sveikinimą blog'ui. Jis gali būti bet kokia forma - nupieštas (ir nufotografuotas), parašytas į komentarus, išdainuotas. Žodžiu, galite daryti bet ką, svarbu, jog tai būtų susiję su 1-uoju blog'o gimtadieniu. Originaliausio sveikinimo autorė laimės šiuos nuostabius auskarus!!
Prizas originaliausio sveikinimo autorei!

P.s. Nepamiršk apsilankti naujoje skiltyje "Kūrybos kertelė" 
ir jei susidomėjai, siųsk savo kūrybą mums!
 
P.p.s. Kontaktai viršuje..!

 Na, nieko nelauk ir skubėk kurti sveikinimo, o mes - kol kas atsisveikiname su jumis, iki kito straipsnio!

Komentarų nėra :

Rašyti komentarą