Nauja rubrika - interviu.

3 komentarai
Dar viena naujiena mūsų blog'e - interviu rubrika. Mes dalinsimės įvairiais interviu iš populiarių asmenų, kurie išgarsėjo dėl savo talentų ar gabumų.

Pirmąjį interviu ėmėme iš aksominio balso savininkės, Jolantos ( Jolanta Meow ).

Sveika, Jolanta.   
Labas.

Nuo kelių metų pradėjai dainuoti?
2,5.
 Tiesiog, nuo gimimo. Galima sakyti gimiau - ir dainavau, neverkiau. (šypsosi)
Geras atsakymas... (Juokiuosi) 
Papasakok savo "susipažinimo su muzika" pradžią. Kieno iniciatyva buvo nuvesti tave į dainavimo pamokas? 
Tiesą pasakius, net nepamenu kaip susipažinau su muzika. Tik pamenu, kaip maivydavausi scenoj ir ne tik. O šiaip realiai kada susipažinau su tikrąja muzika, tai tikriausiai 2 klasėje, kai mane užrašė į meno mokyklą.
O vaikystėj, tėvai sakė, kad sesė užrašė, nes niekad neužsičiaupdavau ir net dar nemokėdama normaliai šnekėti - dainuodavau.


Miela.. :) 

O kur vyko pirmieji pasirodymai, kiek tau buvo metų? Kokie konkursai, kuriuose dalyvavai paliko didžiausią įspūdi, o kokiuose dar tik dalyvausi?
 Patys pirmieji rimtesni pasirodymai, tai tikriausiai būdavo "Laumės juostoje", Palangoje. Vėliau "Kaunas Talent". Dalyvaudavau nuo 2003 metų ir skindavau pirmas vietas. (Šypsosi)
O kur dalyvausiu ateityje, tai net neįsivaizduoju. Artimiausioje ateity tik "X Factorius".


Kaip jauteisi, kai i ask'ą užplūdo like'ai dėl tavo balso?
Taip pat, koks jausmas, kai atsakydama į kiekvieną klausimą  žinai, jog jį iš karto pastebės šimtai žmonių, o nuotraukos sklinda nuo tos pačios minutės, kai jas įkeli?
 Žiauriai awesome! Iš pradžių labai keista buvo, kai nepažįstami žmonės rašė, jog gražiai dainuoju, bet dabar jau kažkaip įpratau ir net nekreipiu dėmesio.
O dėl ask'o.. Nežinau, ar man ant tiek nerūpi, ar ką, bet aš nesureikšminu dėmesio ask'e, nes vis tik, tai tik virtuali erdvė. Žinoma, malonu, bet... kartais nusibosta.. (juokiasi)
Ar tavo tėvai žino, kad esi populiari socialiniuose tinkluose? 
  Mama kažką nujaučia, nes net neabejoju, kad mokiniai ką nors užsimena apie mano nuotykius virtualioj erdvėj, o tėtis, tikriausiai, ne. (juokiasi)
 Ką apie tavo populiarumą mano draugai, draugai iš mokyklos? kokių nuomonių kiekvieną dieną išgirsti?
 Kažkaip dauguma teigiamai reagavo, ar net visiškai nekreipė dėmesio. Čia yra mano gyvenimas ir nelabai jiems yra reikalo kištis.
Anksčiau, kai turėdavau senąjį ask'ą, kai buvo ta "Adido" ir "Optima linija" banga, tai atsirado veikėjų mokykloj, koridoriuose, mėgstančių frazes iš video palaidyt Bet dabar, matyt, ar nusibodo, ar šiaip kas pasidarė, niekas net dėmesio nekreipia.. 


Koks jausmas, kai žmonės perfrazuoja tave?
 Anksčiau užknisdavo, dabar jau įpratau ir net dėmesio kažkaip nekreipiu. Išvis, man tas perdėtas dėmesys tiesiog nusibodo, tad norisi ramiai praleist vasarą, be jokio ask'o ar feisbuko.
 Ir paskutinis klausimas.. Ar siesi ateitį su muzika?
 Anksčiau planuodavau savo ateitį su muzika. Ta prasme, būt dainininke ir panašiai, bet dabar, kažkaip kitas vertybes atradau ir nebeplanuoju. Žinoma, muzika man visada liks kaip hobis. :)

Ką galėtum palinkėti blog'o skaitytojoms?
Hm, palinkėčiau, kad išsitrintų visus socialinus tinkus (Facebook, Ask.fm ir panašiai) ir leistų vasarą nenolaifindamos prie kompiuterio. Jei neturit ką veikt - eikit į lauką, jei neturit su kuo - vis tiek eikit! :D
 
 Tikiuosi kada nors išvysime tave scenoje, ar x-factoriuje. :)) Ačiū Tau už interviu ir iki. :>
 Ačiū jums!!!

Jolanta, jos sesuo ir mama.
 Štai taip ir baigėme interviu, su Jolanta.
Ši talentinga mergina įrašinėja dainų coverius bei filmuoja vlogus! Man ši panelė pasirodė labai nuoširdi ir draugiška, o iš jos video atsakymų (kol dar turėjo ask.fm) jei matėte žinote, jog ji taip pat turi gerą humoro jausmą! 

Jos kontaktai: 





Savo nuomonę apie straipsnį galite parašyti komentaruose arba mūsų ask.fm'e.
P.S. Blog'e vyksta aktyviausios narės rinkimai!

Gero savaitgalio, 
su jumis buvo Ieva!:*

3 komentarai :