KAIP PATIKTI JAM? 2 IR 3 ŽINGSNIAI:)

2 komentarai
2 ŽINGSNIS : BŪK SAVIMI.


Tikriausiai daug kartų girdėjote, kad tam, kad patikti vaikinui visų pirmą reikia būti savimi, ir tai yra tikrų tikriausia tiesa.
Vaikinams patinka merginos, kurios gali lengvai reikšti savo nuomonę, sakyti tai ką mano, daryti tai ką nori ( padorumo ribose :D ), o ne tokios, kurios viską daro, todėl, kad taip daro 'visi'. 
Tam, kad būti savimi reikia visų pirmą ugdyti pasitikėjimą savimi ( tai panašūs dalykai ).

Visų pirmą kiekviena mergina turėtų suprasti, kad ji yra unikali ir kitos tokios nėra, todėl nereikia bandyti būti kažkuo kitu, reikia tiesiog išmokti nebijoti savęs. ( tikrosios savęs, o ne tokios, kuri viską daro tik todėl, nes taip daro kiti. )
Jaigu tau patinka vaikinas ir jis bendrauja su kompanija, kuri rūko arba geria tai tu neturi eiti pagal jo pavizdį ir daryti tą patį, nors iš tikrųjų to nenori. 
TEISINGAS VAIKINAS PAMATYS TAVYJE KAŽKĄ YPATINGO, NE TODĖL, KAD TU 'KIETA', 'VAKARĖLIO DVASIA' AR PAN. TU JAM PATIKSI TOKIA, KOKIA ESI IŠ TIKRŲJŲ.
Taip, pat sakoma, kad vaikinams patinka tokios merginos, kurios nėra kaip visos kitos. Jos išskirtinės ir jiems tai patinka:)

3 ŽINGSNIS : BŪK SUNKIAI PASIEKIAMA.


Sakoma, kad vaikinams patinka merginos, kurias sunku pasiekti. Daugelyje fimų būna, kad pagrindinis veikėjas yra populiariausias mokykloje vaikinas, o mergina stropi moksliukė, kuri lengvai nepasiduoda jo kerams. 

Kodėl vaikinams patinka sunkiai pasiekiamos merginos? 
Jos nėra tokios kaip visos. Jos nesikabina vaikinams ant kaklo kai tik yra galimybė, lengvai nepasiduoda jų kerams.

Sunkiai pasiekiamos merginos ne iš pat pradžių duoda vaikinams numerį, nesutinka su viskuo ką jie pasako. Jos moka reikšti laisvai savo nuomonę, nors ir žino, kad kartais vaikinams tai nepatinka.

Na, ką gi.:)
Šį kartą tai tiek!!
O jūs komentuokite, rašykite mums į el paštą, facebook'o puslapį, ask.fm arba tiesiog reiškite nuomonę komentruose or spausdami reakciją!
xo xo Evelina ;*

2 komentarai :

  1. Kaip pradėti bendrauti vėl su savo buvusiu, kai jis su tavimi bendrauja tik tada kai nėra ką veikti.?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, nei nežinau ar vertėtų visai bendrauti su vaikinu, kuriam tu reikalinga tik tada kai nėra ką veikti. Manau, kad neturėtum pati stengtis kažką tarp jūsų pakeisti, nes kam daryti kažką pačiai jai jam nerūpi?
      Na, o jaigu labai nori su juo bendrauti ir vėl, tai bandyk kaip nors atkreipti jo dėmesį. Daryti tai kartu, ką darėt kai buvote pora ( nes kaip supratau buvęs ), žiūrėti filmus ar pan.
      Tačiau aš dėl tokio vaikino nesistengčiau;) -E.

      Panaikinti