Įžimybių grožio paslaptys

Komentarų nėra
Tikriausiai kiekviena iš mūsų kasdien žiūrėdama į savo idealo nuotrauką vis stebisi tuo, kaip jam pavyksta nepaisant visko kiekvieną kartą atrodyti taip įspūdingai? Juk kiekviena iš mūsų svajojame atrodyti tobulai, tikriausiai kiekvienos iš mūsų svajonių sąraše yra tikslas atsikratyti visų kompleksų bei būti gražiai, jeigu ne kitiems - tai bent pačiai sau, tiesa?

Šį kartą nusprendžiau pasidalinti keliomis įžimybių grožio paslaptimis! Juk yra bent vienas dalykas, kurio visos pavydime joms?

1. Selena Gomez
Visi iki šiol stebimės šios jaunos, bet sėkmingos žvaigždės gyvenimu bei pasiekimais. Grožis taip pat nepakerta kojos jaunąjai daininkei bei aktorei. Selena ne kartą tituluota viena gražiausių holivudo žvaigdžių. Kai kurie iki šiol negalime atsistebėti jos gražiais plaukais, kurie, panašu, kad sukelia ne tik gausybę teigiamų emocijų, bet ir yra verti nemažai priežiūros.

Kokias priemuones naudoja Selena, kad jos plaukai visada atrodytų įspūdingai?

Tam, kad plaukai neišsausėtų Selena naudoja Kerastase aliejus, kurie ne tik atsato sausą plauką, bet ir juos puoselėja nuo šaknų iki galiukų. Taip pat plaukus padengia Elnett L’Oreal Paris plaukų purškikliu.


2. Nina Dobrev
2010 metais debiutavusio serialo "The Vampire Diaries", o dabar populiariausiųjų įžimybių sąrašuose esanti aktorė Nina Dobrev sužavėjo milijonus ne tik savo aktoriniu talentu, bet ir grožiu, kurio šiandien pavydi jai ko ne kiekviena mergina.

Aktorė atvirai kalba apie savo sunkiai suderinamą dienotvarkę. Kaip ir kiekvienos įžimybės, taip ir Ninos dienotvarkėje yra gausiai fotosesijų, kurių metu daromas grimas. Ne paslaptis, kad makiažo naudojimas turi savo blogą pusę. Jis ne tik sekiną odą, bet ir sausina ją, oda praranda savo natūralų grožį. Kad ir kaip bebūtų, vistiek kasdien matome jos nuotraukas, kuriuose ji atrodo tobulai. 

Kyla klausimas: Kaip?

Nina atvirauja, kad tam jog oda nenukentėtų ji pataria kasdien prieš miegą visapusiškai valytis savo odą, kad neliktų jokių makiažo likučių. Taip pat mergina vadovaujasi tuo, kad vertėtų dažnai keisti makiažo priemuones, t.y. nenaudoti tų pačių visą laiką.

3. Emma Watson
Visi ją prisimename dar kaip mažą mergaitę, kurios atvaizdą visdar regime žiūrėdami vieną populiariausių šių laikų knygos ekranizacijų "Harry Poter". Būdama vos 12 metų amžiaus Emma visam pasauliui atskleidė savo aktorinį talentą. Iki šiol daugelis svarsto kaip tokiai jaunai merginai pasisekė prasibrauti į didžiąsias karjeros viršūnes.

Dabar Emma 23-jų metų amžiaus daug pasiekusi įžimybė, kurios vardą žino ko ne kiekvienas. Per daugelį metų aktorė įrodė pasauliui, kad yra verta likti "didžiąjame ekrane" ir tęsti savo karjerą, kuri iki šiol skina jai sėkmės laurus.

Emma ne tik parodė savo begalinį talentą, bet ir grožį, kuris verčia pavydėti šimtus gražuolių. Netgi ganėtinai patrumpintais plaukais aktorė sugeba atrodyti gražiai: tiksliai priderinti aksesuarai, geriausių visažistų daromas makiažas ir nuostabios rudos akys iki šiol žavi daugelius.

Abejingų nepalieka ir aktorės veido oda, kurioje netgi rentgeno žvilgnsiu neįmanoma įžvelgti nė mažiausio nelygumo, o juo labiau spuogelio.

Visažistų triukas ar sveikas būdas prižiūrėti odą?

Savo tobulos veido odos paslaptį Emma atskleidė žurnalo "Glamour" interviu metu. Mergina ne tik nenaudoja jokių cheminių odos priežiūros priemuonių, bet ir teigia, kad svarbiausia - natūralios bei nepaveiktos cheminių medžiagų priemuonės. "Odai prižiūrėti naudoju kokosų pieną. Jis ne tik atgaivina odą, bet ir suteikia jai savitos energijos, tai kur kas sveikiau nei soda." - dalinasi savo patirtimi įžimybė.
4. Rachel McAdams
Viena populiariausių šių laikų romantinių filmų aktorė Rachel McAdams nenustoja žavėti žiūrovus savo natūralumu. Aktorė nėra priklausoma nuo makiažo, o tobulos išvaizdos "manija" toli gražu nepersiokioja šios talentingos moters. Tačiau nepaisant to, kad aktorei jau 35-eri metai ji atrodo kur kas jaunesnė!

Kokia jos grožio paslaptis?

Rachel teigia daug dėmesio skirianti ne tik veido odai, bet ir antakiams bei blakstienomis. Aktorė atvirauja, kad būtent tai pabrėžia jos veido bruožus, ji pataria visada savo rankinėje nešiotis blakstienų tušą. 
Na, o gerbėjai vis negali atsižavėti jos natūraliu grožiu, kurio ji nesigėdyja. Tiesa, ko gėdytis, jeigu ir be makiažo atrodai tobulai!

5. Lily Colins
Būdama vos 24-ių mergina yra žinoma visame pasaulyje, dėl jos vaidmens filmuose režisieriai ryžtasi sutikti su visomis ambicingos aktorės sąlygomis. Pirmasis Lily vaidmuo buvo "90210 Beverly Hills: New Generation", pasirodžiusi vos keliuose epizodų ištraukose Lily sužavėjo serialo žiūrovus.

Iki šiol yra žinomas nesėkmingas atsitikmas aktorės karjeroje, kuris turėtų būti pamoka kiekvienai iš mūsų.

Koks?

Per pastaruosius keletą metų aktorė nusifilmavo keturiuose filmuose, per visą karjerą dešimtyje. Tai įrodo, kad aktorei teko gana daug laiko paskirti darbui. Įskaitant tai, kad aktorystė reikalauja nemažai pastangų, kaip ir išvaizdos pasikeitimų, vadinamųjų tam tiktų "specialijųjų efektų". Ypač dažai aktorė dažėsi plaukus, kas faktiškai sunaikino juos. "The Mortal Instruments: City of Bones" režisierė liepė Lily nesidažyti plaukų, nes buvo įsitikinusi, kad mažai betrūko, kad jie būtų  galutinai susigadinę.
Dabar Lily iš visų jėgų stengiasi atsatyti pažeistus po tiek daug dažymų plaukus, ir, žinoma, supranta įgijusi ne pačią maloniausią patirtį.. Galbūt grožio paslaptis būtent tame, kad svarbiausia daugiausia dėmesio skirti natūralumui? End

Straipsnį rašė administratorė Evelina.
Jeigu turi kokių nors klausimų,
pasiūlymų gali drąsiai klausti:
http://ask.fm/ForeverYoungBlogas

Komentarų nėra :

Rašyti komentarą