Ar mados blogeriai valdo aukštąjį mados pasaulį?

Komentarų nėra
Kiekviena iš mūsų bent kartą yra girdėjusi apie mados blogerius, tačiau tikriausiai tik vienetai žino tikrąją jų "vertę". Mados blogeriai tai ne tik žmonės, kurie kelia nuotraukas ir drąsiai rašo savo nuomonę vadinamuose "bloguose". Įgavęs populiarumo bei aplinkinių dėmesio "bloginimas" tampa ne tik pomėgiu, bet ir dažnas atvėjis - nemažu pragyvenimo šaltiniu. Juk kiekviena parduotuvė, kiekviena grožio priemuonių linija stengias jiems įtikti, kad tik gautų gerą atsaką jų "bloguose". Ką kalbėti apie keliones, penkių žvaigždučių viešbučius ir daug daug kito tik vardan gero atsiliepimo!

Šį kartą pristatysiu Lietuvos mados blogeres, kurios savo stiliumi, charizmatiškumu, postais bei nuotraukomis sužavėjo mane labiausiai!

"Kur mano raktai?
Where are my keys?"



Ši mergina labiausiai mane sužavėjo savo stiliumi. Neslėpsiu, pati galėčiau drąsiai save vadinti "mados maniake", bet "permetus" akį palei jos įrašus, bei nuotraukas instagram belieka tik svajoti! Prabangūs viešbučiai, madų šou bei naujausių kolekcijų peržvalga, vadinamuose showroom'ose prieš pasirodant parduotuvėse - tikra svajonė kiekvienai šių laikų fashionistei. Ką kalbėti apie šios merginos stilių, kuris yra gana išskirtinis. Manau, kad ji - tai pavyzdys daugeliui mūsų, kad nevalia atsisakyti savo svajonių. Kartais nuo paprasto blog'o apie madą gali pasisukti taip, kad tapsi viena iš žymiausių šalies fashionisčių. Tad, merginos, neatsisakykite savo svajonių, kad ir kokios kvailos bei neįgvendinamos Jums atrodytų - dideli dalykai prasidėda nuo pačių mažiausių!


"I.VO"



 Jos įrašose nerasime tiek daug teksto, kaip kituose, tačiau viską tai atstoja nuotraukos, kurių apstu! Taip pat nestinga video įrašų. Manau, ši mergina turi tikrai neįprastą stilių. Didžiajai daliai šių laikų paauglių, kai kurie jos derinukai atrodytų tikru iššūkiu, bet tik ne jai! 
Kiekvienos mados blogerės svarbiausia užduotis išreikšti savo stilių ir ši mergina su šia užduotimi tikrai susitvarko! Mano nuomone, ji ypač pasižymi tuo, kad moka būti savimi. Juk daugelys jos derinukų nėra "įprasti", o greičiau kaip jau minėta iššūkiu daugeliui. 
Tad skatinu Jus būti savimi, nes tai svarbiausia. Nesvarbu ar stiliuje, ar kitose srityse. 
"Be yourself - life is too short to be someone else."

"Neretos Blogas"



Labiausiai mano akį patraukė šios merginos, vadinamas "laisvas" stilius. Ji rengiasi ne tik "lengvai", bet ir patogiai. Akivaizdžiai nevengia sportbačių, bet tuo pačiu pabrėžia savo moteriškumą kitais rūbais. Jos įrašuose galime įžvelgti ne tik nuotraukų su kasdieniniais rūbais, įrašų iš kolekcijų pristatymų, bet ir patarimų! Kiekviena detalė yra svarbi. Dar vienas dalykas, kuris man paliko gerą įspūdį - tai įrašų skirtingumas. Viename mergina pasakoja apie savo įprastą dieną, kitame siūlo derinukus, dar kitame parodo savo pirkinius! Kaip gi be nuotraukų, kurios taip pat traukia akį.
Ši mergina pasitiki savimi ir žino, ką daro, to aš linkiu ir Jums! Pasitikėkite savimi - tai labai svarbu! 

Na, štai ir baigiu savo trumpą įrašą iš rubrikos "Mada nuo A iki Z"
Lauksiu Jūsų komentarų, reakcijų, nuomonių.

Kuri iš fashionisčių Jums paliko didžiausią įspūdį?

-Evelina.

Komentarų nėra :

Rašyti komentarą