Idėjos, kaip įrengti kambarį

1 komentaras
Blogg'o ask.fm sulaukėme keleto įdomių straipsnių temų, kuriomis galėtumėme parašyti, todėl nusprendžiau pasinaudoti jūsų patarimais ir parašyti apie tai, kas jūs domina.:)

Kaip įrengti kambarį?

1. Visų pirmą sugalvok temą. Galbūt jau esi apsisprendus, kokios temos norėtum, kad būtų tavo kambarys?

Patarimas : rinkis tokią temą, kuri ir bėgant laikui tau patiktų, neišeitų iš mados. Juk kambarį neįrenginėsi kiekvienais metais, tiesa?


2. Išsirink spalvas bei iliustracijas. Galbūt nori, kad tavo sienos būtų nudažytos tavo mėgstama spalva? O gal tau jau atsibodo tiesiog nudažytos sienos ir nori ko nors įdomesnio? Nevaržyk savęs! Jeigu nori, kad viskas atrodytų originaliau prisidėk prie sienų dažymo pridėdama mėgstamų ornamenų, personažų, frazių ( labai gražiai atrodo frazės parašytos įveriais raštais ).
Parduotuvėse gali rasti begalę priklijuojamų aplikacijų.
Taip pat gali vieną sieną paskirti nuotraukoms. Tai atrodys ne tik gražiai bet ir į jas pasižiūrėjus galėsi prisiminti gražiausias akimirkas!



3. Grindys. Atrodo, kad jas įrengti bus paprasčiausia, tačiau tai nėra taip paparasta! Gali patiesti didelį kilimą, kuris derėtų prie sienų spalvos, tuo pačiu pridengdamas nemažą grindų dalį arba tiesiog palikdama jas be apdangalo!


4. Baldai. Ne visada būtina apsirūpinti naujais baldais, jeigu seni yra neblogos būklės. Kartais tiesiog užtenka juos perdažyti ar kitaip papuošti ir atrodys kaip naujutėliai! Na, o jeigu esi įsitikinus, kad nori naujų - tai rinkis tokius, kurie derėtų prie sienų bei grindų spalvos tuo pačiu nesusiliedami!


Keletą originalių dekoracijų :
Vazoninės gėlės - skamba senamadiškai ir visiškai neoriginaliai, tiesa? Išmok tai perteikti kitais būdais, pasirinkdama kitokio stiliaus vazą. Pamatysi, kad atrodys visiškai kitaip!


Palangė kitaip. Jeigu tavo langas didelis - tai gali palangę įrengti taip, kad ji būtų platesnė, padėti ant jos mažą čiužinuką bei pagalvių, o po ja įrengti lentynas. 


Juk nėra nieko maloniau, kaip lietingą vasaros arba žiemos dieną, kai sninga sedėti ant palangės pasitiesus pledą su karštos arbatos puodeliu rankoje, tiesa? <3


Dekoracijos virš lango bei lovos. Kalėdinės lemputės gali praversti ne tik žiemą, bet ir kiekvieną dieną, nežiūrint į metų laiką! Gali drąsiai jas kabinti virš lango ar lovos, ir nedvėjok - atrodys nuostabiai!



Sapnų gaudyklė. Virš lovos pasikabink sapnų gaudyklę, ji ne tik padės susapnuoti geresnį sapną ( jeigu tiki jos magiškąja galia ), bet ir bus puiki dekoracija tavo kambaryje!


Lentynos. Gali atrodyti visiškai nenuobodžiai, o net patraukliai! Viskas priklauso nuo to kaip tu viską sustatysi!


Šį kartą tai tiek!
Laukite kitų straipsnių, spauskite reakcijų mygtukus, komentuokite, klauskite, siūlykite temas,  DALYVAUKITE ADMINISTRATORIŲ RINKIMUOSE bei APKLAUSOJE! :))

Mūsų duomenys :
El. Paštas : teenagedreams.xxx@gmail.com

xo xo Evelina.

1 komentaras :