ADMINISTRATORIŲ RINKIMAI

Komentarų nėra
Sveikos "Forever young" blog'o skaitytojos! Mūsų blog'e išaušo tokia akimirka, kai skelbiame administratorių rinkimus! Dar nėra aišku kiek jų išrinksime, bus atsižvelgta į panelių raštingumą bei dalyvių kiekį.
 

Taigi..  Svajoji su bendramintėmis pasidalinti mintimis apie šį bei tą? Nori kurti, bet nerandi tinkamos auditorijos? Tai Tavo šansas! Skubėk dalyvauti:



I. Anketa:
1. Vardas, pavardė, amžius.
2. Miestas iš kurio esi kilusi. 
3. Ką mėgsti veikti laisvalaikiu, lankomi užsiėmimai po pamokų.
4. Kiek laiko skirtum blog'ui?
5. Ar įneštum blog'ui naujovių? Jei taip, kokių.
6. Kontaktai. (Facebook, skype)

II. Ši dalis bus skirta papasakoti apie save! Parašyk pastraipą apie savo pomėgius (lankomus užsiėmimus), apibūdink savo charakterį nepamiršdama nė vienos savybės. Papasakok apie save kaip asmenybę, kaip rašytoją, kodėl Tu nusprendei dalyvauti rinkimuose, ir manai, jog esi tinkama?

III. Paskutinioji, sunkiausioji (o gal kaip tik - lengviausioji?) KŪRYBINĖ dalis. Pasirink vieną iš pateiktų temų ir parašyk ja trumpą straipsnelį, kuriuo Tavo nuomone galėtum debiutuoti mūsų blog'e. Temos: 

* "Kodėl svarbu mylėti ir gerbti save?" (Papasakok kaip tinkamai prisižiūrėti save, kodėl tai svarbu, kokias priemones naudoti kuo tai pasireikš skaitytojų savijautoje.. O galbūt žinai puikią veido kaukę, kurios nėra internete? Pasakok!)
* "Naujovės namuose!" (Žinai būdų, kaip atnaujinti kambarį? O gal žinai galybę negirdėtų receptų, padėsiančių skaitytojoms atnaujinti savo virtuvę? Na, o galiausiai galbūt žinai kaip skaitytojoms naudingai atnaujinti savo pabodusį spintų turinį? Parašyk apie tai..!)
* "Linksmas darbas." (Papasakok, kaip tvarkyits ar dirbti kitus privalomus darbus, neliūdint! Galbūt žinai puikių motyvacijų, kad namų darbai būtų paruošti? Puiku, pasidalink savo mintimis.)

Siųsti mums į el.paštą,  konkurso terminas: 2013-10-01  -  2013-10-11
Jei kyla klausimų, rašykit į facebook puslapį, į komentarus arba į ask.fm

Komentarų nėra :

Rašyti komentarą